Een incassobedrijf inschakelen in Den Haag? Dit zijn jouw opties!

Wanneer je op zoek gaat naar incassobureau Den Haag, betekent het allereerst dat je in een vervelende positie zit. Je krijgt nog geld van iemand maar om de een of andere reden gebeurt het nog steeds niet. Het kan kwaad willen zijn, maar het kan ook zijn dat hier gegronde redenen voor zijn. Vaak is het echter zo dat je niet in contact kunt komen met de schuldenaar en daarom een incassobureau in Den Haag zoekt. Gelukkig hoef je voor een incassobureau Den Haag niet uit.

Wat voor diensten levert een incassobureau?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken, doet een incassobureau meer dan alleen mensen intimideren. Sterker nog, een bonafide incassobureau dat dit juist niet. Zo werkt een goed incassobureau bijvoorbeeld met no cure no pay advocaten. Deze term, no cure no pay advocaten houdt eigenlijk in: geen verplichting tot betaling tenzij het doel is bereikt. Deze situatie is het doel natuurlijk dat je je geld hebt ontvangen van de schuldenaar. Tenminste, als dit door het werk van deze no cure no pay advocaten is gebeurd. 

Proces

Het is vrij simpel: je dient een aanvraag in, zet hierbij alle nodige informatie en vervolgens gaan zij voor je aan de slag.  Ze proberen eerst in contact te komen met de schuldenaar om alsnog een betaling over de brug te krijgen. Als dit niet lukt, spreken is er de mogelijkheid voor een betaalregeling. Pas als dit niet mogelijk is of de schuldenaar weigert, wordt er gekeken naar andere opties zoals een gerechtelijke deurwaarder, beslaglegging, een andere, ingrijpende maatregelen. De voorkeur gaat echt uit naar een goede communicatie met de schuldenaar en goede samenwerking zodat beide partijen hier op vooruitgaan. En schuldenaar is namelijk niet altijd om bereid tot betalen, maar kan ook door tal van omstandigheden niet in staat zijn tot betalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *