Extra online intervisiebijeenkomsten gepland!

Omdat we in juni nog maar dertig plekken hebben voor online intervisie, hebben we weer extra intervisies ingepland. Wij adviseren iedereen om er in dit eerste half jaar voor te zorgen dat je tenminste de helft van de intervisie-uren hebt gemaakt.

Dat gaat om vier uur, en dus twee online bijeenkomsten. Wist je dat je voor het volgen van intervisie ook 4 PO-punten krijgt? Dit is bijvoorbeeld niet het geval bij GIO.

Wij werken er met ons hele team heel hard aan om intervisie binnen de advocatuur op de kaart te zetten en een waardevolle betekenis te geven. Des te leuker dat we deze recensie binnen kregen:

“Inmiddels heb ik bij jullie alweer een aantal intervisies gevolgd sinds het vorig jaar verplicht werd. De eerste sessie was ik blanco, maar had ik wel de kriebels vanwege het verplichte karakter vanuit de NOvA.

Maar ik moet zeggen dat ik nu steeds meer de waarde van intervisie ga inzien. Zeker ook door de afgelopen intervisie waarin ik als casusinbrenger mijn verhaal durfde te vertellen. Dat lukte goed door de vragen van de andere deelnemers. Ik kreeg veel inzichten en steun. Ik ben door jullie echt heel anders naar intervisie gaan kijken!”

We zijn nu met elkaar in overleg om Tjeerd Poot ook als gespreksleider in te huren voor onze interne kantoor-overleggen, zodat we hier meer structuur en diepgang met elkaar kunnen bereiken. Ik ben zeer tevreden!” – MS (advocaat-partner).

Makkelijk aan je verplichtingen voldoen? Check onze agenda en schrijf je in.

Bio Tjeerd Poot

Tjeerd Poot studeerde rechten aan de Erasmus Universiteit en begon zijn carrière bij een middelgroot kantoor in Rotterdam met een algemene praktijk. In het vervolg van zijn carrière specialiseerde hij zich steeds verder in het arbeidsrecht en privacy. Hij volgde de Grotius-opleiding Arbeidsrecht en de specialisatieopleiding voor privacyrecht-advocaten aan de Universiteit van Leiden. Daarnaast is Tjeerd een zeer ervaren intervisie-gespreksleider en tevens coach, gespecialiseerd in het bijstaan van advocaten.

Bron