Géraldine Grünberg-Otto en Linda van de Reep benoemd tot partner bij Grant Thornton

Over Géraldine Grünberg-Otto


Géraldine studeerde civiel recht aan de Universiteit van Leiden en een jaar Anglo-American Contract law aan Trinity College Dublin. De afgelopen 20 jaar heeft zij haar sporen verdiend als General Counsel en (zelfstandig) bedrijfsjuriste bij diverse (internationaal opererende) familiebedrijven in o.a. de maritieme, life science en private equity sector. Naast aansturing van diverse grote juridische projecten (waaronder corporate en projectfinancieringen) ligt haar affiniteit bij strategisch juridische advisering. Binnen Grant Thornton houdt Géraldine zich met name bezig met de uitbreiding van de Legal Services praktijk als zelfstandige juridische dienstverlener.

Geraldine over haar nieuwe rol: “Ik ben er ongelooflijk trots op om, samen met ons team van excellente juristen, uitvoering te geven aan de nieuwe visie en strategie van Legal Services binnen Grant Thornton. In de huidige tijdgeest is het juridisch speelveld groot en is een kentering zichtbaar van advocatuur naar bedrijfsjuridische dienstverlening. De ondernemer & onderneming van nu vragen om proactief en pragmatisch advies van hoogwaardige kwaliteit en tegen een eerlijke prijs. Een stevige juridische basis, de juiste juridische kaders en een duidelijk zicht op risico’s zijn daarbij key. En dat is wat waar we met Legal Services sterk op inzetten: volwaardige en hoogwaardige juridische dienstverlening, met oog voor de ondernemer achter de client, korte lijnen en een snelle advisering.”

Over Linda van de Reep


Linda heeft een master ondernemingsrecht (Universiteit Leiden) en fiscaal recht (Universiteit van Amsterdam). Daarnaast heeft zij enkele jaren geleden de post-master internationaal en Europees belastingrecht afgerond. Zij is enkele jaren werkzaam geweest als fiscaal advocaat, maar inmiddels al 9 jaar bij Grant Thornton als belastingadviseur binnen de fiscale praktijk in Rotterdam. Linda heeft veel ervaring met het grotere MKB en familiebedrijven, vaak met een internationaal accent. Zij maakt deel uit van de industry Transport & logistics. De laatste jaren heeft ze zich vergaand gespecialiseerd op het gebied van de innovatiebox. Hier publiceert ze ook regelmatig over.

Linda: “Ik krijg energie van onze klanten en kan veel inspiratie halen uit de dynamiek binnen de onderneming. Ik schep er genoegen in om concrete oplossingen te bieden voor fiscale vraagstukken. Door mijn persoonlijke benadering en inlevingsvermogen, kan ik mijn klanten echt goed verder helpen. Vanuit mijn interesse voor internationale vraagstukken en de scheepvaart maak ik deel uit van de industry groep Transport & logistics. Het is hierbij voor mij ook heel interessant om visies van andere specialisten te horen.”

Het bericht Géraldine Grünberg-Otto en Linda van de Reep benoemd tot partner bij Grant Thornton verscheen eerst op Mr. Online.

Bron